• Zondagmiddag 16 juli aanvang 17.00 uur"Mojo Hand"

  Blues band MOJO HAND is een fantastische Nederlandse blues band spelend met plezier, energie en passie. MOJO HAND laat je “The Blues Experience” voelen!
  De vier ervaren muzikanten spelen een mix van zelf geschreven en bestaande blues nummers, alles met het MOJO HAND gevoel in verschillende bluesstijlen. Het repertoire gaat van Texas tot Chicago, van funky tot swing en van traag tot rockende blues. De combinatie van een groovende ritme sectie, een grommend Hammond geluid, bezielde en scherpe gitaar solo’s, schreeuwende bluesharp licks en twee rauwe, emotionele stemmen garanderen een onvergetelijke ervaring.

  Frank Reemers en Joep de Greef spelen ook in een band met akoestische blues: Ramblin Dog. Deze was winnaar publieksprijs Dutch Blues Challenge 2016

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 23 juli aanvang 17.00 uur"Be Apple"

  Wie BeApple kent weet dat deze volwassen band garant staat voor een heel ander geluid dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Al vanaf het prille begin wisten de ‘Eindhoven four‘ dat hun band nooit letterlijk de gebaande paden van het Beatles tribute circuit zou gaan bewandelen. Het is precies deze keuze die BeApple al binnen een aantal jaren een aantal fantastische optredens heeft gebracht, op plekken waar ze tot dan toe alleen nog maar over durfden te dromen. In maart 2008 verdient BeApple met hun versie van ‘Fixing A Hole’ de ‘Beatles Unlimited Golden Apple Award 2008′. Nog in het zelfde jaar vraagt ‘Revolver Magazine’ (tegenwoordig ‘Revolver’s Lust For Life, maandblad voor muziek en meer’) BeApple om een bijdrage op haar speciale White Album 40 Anniversary compilatie CD ‘Het Witte Album’. Die bijdrage wordt Mother Nature’s son. BeApple neemt een unieke eigen versie op die een gewaagde combinatie is van de studioversie met variaties uit onbekende bestaande Beatles demo’s, live-uitvoeringen met accordeon van Paul McCartney en close harmony zang in de stijl van de King Singers. Het buitenland lonkt en in januari 2009 is het zover. Voor het eerst speelt BeApple buiten Nederland. Ze doen een “anders dan anders” optreden op het befaamde Cultureel Platform Buster in Antwerpen, bekend als artistiek laboratorium. Binnen een maand daarna worden 9 optredens in Liverpool definitief. BeApple wordt ook nog gevraagd voor de Lennon Memorial Event in Amsterdam Hilton in maart, de afsluiter van de legendarische John and Yoko Bed-in for Peace herdenking. In oktober 2009 volgt een vergelijkbare vraag uit Argentinië: 3 tot 4 optredens in Buenos Aires nog eind november van dat jaar. BeApple zet alles op alles om dit niet te hoeven laten schieten.

  De band met ‘The Beatles with a twist’ staat voor een nieuwe fase in haar nog korte bestaan. Wat in 2006 begon als een soort experiment lijkt een goeie zet te zijn geweest, de helft van de optredens die BeApple doet vindt inmiddels plaats buiten Nederland. Hun dertigste buitenlandse ‘gig’ speelde ze in januari 2012 in Tampere Finland.

  BeApple heeft inmiddels bewezen een heel eigen plek in het Beatles tribute circuit in te nemen. De ‘Eindhoven four’ blijken tot de weinige Beatles vertolkers te behoren die in staat zijn de binnenkant van de muziek te laten horen, en daarbij ook nog een heel herkenbaar eigen geluid te hebben. Met BeApple ‘The Beatles with a twist’ hoor je de Beatles misschien wel zoals ze nu zouden hebben geklonken.

  Toen in oktober 2012 ‘Love Me Do’ vijftig jaar werd heeft BeApple een totaal nieuw arrangement gemaakt van deze eerste hit van The Beatles voor het Beatles Story Museum in Liverpool.

  De naam BeApple is een mix van de naam van de Fab Four en het door hun opgerichte platenlabel. The Beatles richtten Apple Corps, met een groene appel (Granny Smith) als beeldmerk, op in 1968.

  Sinds 2009 wordt BeApple serieus gevolgd door de BeApple People (‘Biepel Piepel’), de “geautoriseerde” fanclub.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 30 juli aanvang 17.00 uur"The Wieners samen met Mike Brady Firing"

  Two Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock ’n Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek! The Wieners speelden de afgelopen 10 jaar op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Op Rock ’n Roll Street Terschelling werden ze uitgeroepen tot beste band, ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en ze traden op met top violiste Emmy Verhey.

  Inmiddels timmeren ze ook in Engeland aan de weg: in 2016 staan twee Engelse tours op de kalender, ze spelen onder andere in de bekende Winning Post Rock ’n Roll Club waar maandelijks de beste Europese Fifties-bands op het podium staan.

  Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij Two Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox.

  Deze keer hebben ze een optreden samen met Mike Brady Firing. De Nijmeegse Elvis zal deze keer weer uit z’n dak gaan.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 6 augustus aanvang 17.00 uur"Spacey"

  Spacey is een internationale zanger en entertainer uit New-Castle. Vraag aan welk nummer je leuk vind en hij speelt het. Of het nu Pop, Rock, Blues of andere soorten muziek is.

  Ook is Spacey een uitstekend goochelaar. Wordt weer een feest.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 13 augustus aanvang 17.00 uur"Paul & Friends"

  Deze gelegenheidsband zorgt weer voor een spetterend optreden.

  Paul als zanger en Gerard Meeuwissen als gitarist spelen samen met hun vrienden weer muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 20 augustus aanvang 17.00 uur"Good Old Stuff"

  Good Old Stuff’ is een band bestaande uit ‘gouwe ouwe muzikanten’ met een rijke muzikale achtergrond, met als rode draad, muziek uit de jaren zestig en zeventig.

  Een ideale gelegenheid voor de echte muziekliefhebber om nog eens echt te genieten van de muziek van toen van de coverband ‘Good Old Stuff’.

  Het repertoire bevat onder andere tophits van Buddy Holly, Elvis, The Beatles, The Stones, CCR, The Kinks, Fleetwood Mac, Eric Clapton, The Animals en Pink Floyd.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 27 augustus aanvang 17.00 uur"Pal van den Hoogen"

  Voor velen is Pal van den Hoogen reeds jaren een bekende naam. Niet voor niets is Pal al jaren een veelgevraagde artiest. Hij weet als geen ander het publiek op enthousiaste wijze te boeien door zijn kenmerkende spel en zijn energieke manier van presenteren. Hoe kan het ook anders... Pal heeft jarenlang muziek gemaakt in een professionele band waar hij optrad tijdens grootse evenementen in het land, waaronder optredens voor Van den Ende, Stokvis en Van Praag. Artiesten begeleiden was toen een bijna dagelijkse bezigheid.

  Heden

  Het solo-concept "Pal van den Hoogen" is vanaf het moment dat hij er in 2010 mee begon "een groot succes". Voor het publiek is het soms niet te bevatten hoe één muzikant een hele tent op z'n kop kan zetten.. nou ja, hij doet het. Of wilt u het rustig aan hebben, vooral in het begin van het feest, dat kan, maar geeft u Pal de vrije hand, dan wordt het een grandioze happening. Pals optredens zijn tot in de puntjes verzorgd, niets wordt aan het toeval overgelaten, zoals terug te vinden is in kleding, belichting en geluidskwaliteit. Ieder optreden is een eenmalige gebeurtenis... dus moet het meteen goed zijn! Het repertoire omvat Pop,Rock en Blues van Clapton tot Dire Straits, van Stones tot Elvis etc.

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven