• Zondagmiddag 27 augustus aanvang 17.00 uur"Pal van den Hoogen"

  Voor velen is Pal van den Hoogen reeds jaren een bekende naam. Niet voor niets is Pal al jaren een veelgevraagde artiest. Hij weet als geen ander het publiek op enthousiaste wijze te boeien door zijn kenmerkende spel en zijn energieke manier van presenteren. Hoe kan het ook anders... Pal heeft jarenlang muziek gemaakt in een professionele band waar hij optrad tijdens grootse evenementen in het land, waaronder optredens voor Van den Ende, Stokvis en Van Praag. Artiesten begeleiden was toen een bijna dagelijkse bezigheid.

  Heden

  Het solo-concept "Pal van den Hoogen" is vanaf het moment dat hij er in 2010 mee begon "een groot succes". Voor het publiek is het soms niet te bevatten hoe één muzikant een hele tent op z'n kop kan zetten.. nou ja, hij doet het. Of wilt u het rustig aan hebben, vooral in het begin van het feest, dat kan, maar geeft u Pal de vrije hand, dan wordt het een grandioze happening. Pals optredens zijn tot in de puntjes verzorgd, niets wordt aan het toeval overgelaten, zoals terug te vinden is in kleding, belichting en geluidskwaliteit. Ieder optreden is een eenmalige gebeurtenis... dus moet het meteen goed zijn! Het repertoire omvat Pop,Rock en Blues van Clapton tot Dire Straits, van Stones tot Elvis etc.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 3 september aanvang 17.00 uur"Rocking Johnny & The Red Angels"

  Achter deze naam verschuilen zich 6 top muzikanten, met in hun bagage een jaren lange muzikale ervaring, op het gebied van 60-er jaren muziek en met 3 leden uit de legendarische band Rocking Jojo and the Red Angels.
  Ze spelen een mix van Rock&Roll, Rock-a-billy en briljante gitaar juweeltjes van o.a. The Shadows, The Maskers en The Ventures. Verder ook van Cliff Richard, Elvis Presley, Carl Perkins, Carl Mann, Buddy Holly en vele andere grootheden. Ze brengen met hun muziek de mensen weer aan het dansen.

  Dit alles tesamen met een lekker potje stevige Rock&Roll.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 10 september aanvang 17.00 uur"Ramblin Dog"

  Deze band heeft vorig jaar de eerste prijs in de Dutch Challenge Blues Award in de wacht gesleept. Met passie gespeelde blues.
  Akoestische bluesband Ramblin’ Dog zorgt voor kippenvel en losse heupen!

  Ramblin’ Dog, de 4 mans akoestische bluesband, speelt mede door de brede instrumentale bezetting een grote variëteit aan blues.
  Naast eigen werk spelen zij op eigen wijze nummers van Big Daddy Wilson, Eric Bibb, J.J. Cale, Eric Clapton, Matt Andersen e.a. Op kleine en grote podia, festivals, cafés, huiskamers, (privé-)feesten en andere onverwachte plekken zorgt Ramblin’ Dog voor een sfeervol optreden met toegankelijke, relaxte, opzwepende en aanstekelijke blues.
  Ramblin’ Dog speelt door heel Nederland en buiten de landsgrenzen. De 4 muzikanten, met een vracht aan muzikale ervaring, nemen u mee op een reis door de blues met onverwachte en verrassende wendingen. Maar vooral brengen ze u een avond aan (h)eerlijke blues om naar te luisteren, om van te genieten of om op te dansen.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 17 september aanvang 17.00 uur"Route 66"

  Deze 6-koppige band neemt je mee over de "highway" van de classic-rock muziek. Alle bekende en nog bekendere classic-rock hits uit de platenkast van de 60’s & 70’s worden nogmaals met veel energie en enthousiasme live op het podium gespeeld. The best of. . . The Doors, The Kinks, The Who, Beatles, Stones etc. Maar ook de nederbeat van Golden Earring, Sandy Coast, Cuby en Herman Brood laat horen dat Nederland in die tijd wel degelijk meetelde in de pop- en beat muziek. Een uitstapje naar de blues-rock is bij de band eveneens in goede handen met gouwe ouwe van The Cream, CCR, Bad Company en Deep Purple. Deze door de wol geverfde muzikanten traden de afgelopen jaren op in café's, op festivals (met o.a. Shocking Blue, The Supremes, The Sweet, Armand, Niko Christiansen (Livin Blues)), en Sixtiesnights maar ook op feesten brengen ze het publiek terug in de tijd. Dus: Get your kicks…..with ROUTE 66 for the best of classic-rock en laat je terug brengen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 24 september aanvang 17.00 uur"Moose Next"

  Moose Next is een band uit de omgeving van Eindhoven en speelt covers vooral uit de jaren zestig en zeventig. Moose Next speelt op feesten, reünies, in cafés en kleine zalen. Daar waar mensen behoefte hebben om te luisteren en/of te dansen. Het plezier in muziek en het enthousiasme van de muzikanten is aanstekelijk voor het publiek. De basis voor Moose Next is gelegd in 1998. De leden van Moose, allen met ruime ervaring in de muziek, vonden elkaar en startten puur voor de lol een band. In de loop der jaren is er een uitgebreid repertoire opgebouwd en worden er regelmatig op zeer uiteenlopende gelegenheden optredens verzorgd.
  Het geluid van Moose Next is authentiek en eerlijk, stevig aangezet en melodieus. Het betere gitaarwerk en de veelal meerstemmige zang treedt veel op de voorgrond, ondersteund door een swingende ritmesectie.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 1 oktober aanvang 17.00 uur"Humphrey & Friends"

  Deze Sixties en Seventies band zorgt samen met Humphrey weer voor een swingende middag.

  Heel veel nummers uit die tijd zullen weer de revue passeren.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 8 oktober aanvang 17.00 uur"Get Back 2"

  Get Back 2: het voorportaal van jouw muzikale herinnering.
  Een optreden van Get Back 2 is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van the sixties and seventies opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevige rocksongs afgewisseld met oorstrelende ballads, en met kleine uitstapjes naar recente evergreens. Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale kwaliteit en het plezier bij de muzikanten en hun publiek.
  Get Back 2 speelt een eigenzinnig repertoire dat uitnodigt tot luisteren en verleidt tot dansen. En the classics komen allemaal voorbij: van Beatles tot Zeppelin. Soms brutaal bewerkt, maar meestal verrassend dicht tegen het origineel. Wie niet beter weet ervaart tijdens een avond Get Back 2 dat Janis Joplin, John Bonham, John Entwisle en Jimi Hendrix nog even onder ons zijn.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 15 oktober aanvang 17.00 uur"Old Fashion"

  Fashion ’66 was een beatbandje dat van 1966 tot 1973 popmuziek speelde her en der in Nederland.
  Na het optreden op Back to the Sixtiesfestival in het Stadspaviljoen in Eindhoven 2008 was de animo om weer muziek te gaan maken zo groot, dat aan een doorstart werd gedacht. Dit bleek echter niet meer te lukken met de originele bandleden.
  Bassist en zanger zijn gestart met het formeren van een nieuwe band en Old Fashion was geboren. De band bestaat nu uit leden die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend en bestaat nu uit:

  Johan Tobben Lead vocals Fashion ‘66
  Harrie Das Lead Guitar / Synth Programming Southbound,Connection
  Peter Verdonschot Rhythm Guitar / Backing Vocals/Harmonies Balasino, Woodmill
  Wim Smith Bass Guitar / Backing Vocals Tasteful, Ascot, Pepper
  Jan Muskens Drums Blue Arrows, Ascot

  Het repertoire bestaat nu uit muziek van oa Rolling Stones, Beatles, Byrds, Eagles & Van Morrison en vele andere artiesten, met hun herkenbare nummers, uit de periode 1965-1975.

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven