• Zondagmiddag 25 februari aanvang 17.00 uur"Rocking Johnny &
  The Red Angels"

  Achter deze naam verschuilen zich 6 top muzikanten, met in hun bagage een jaren lange muzikale ervaring, op het gebied van 60-er jaren muziek en met 3 leden uit de legendarische band Rocking Jojo and the Red Angels.
  Ze spelen een mix van Rock&Roll, Rock-a-billy en briljante gitaar juweeltjes van o.a. The Shadows, The Maskers en The Ventures. Verder ook van Cliff Richard, Elvis Presley, Carl Perkins, Carl Mann, Buddy Holly en vele andere grootheden. Ze brengen met hun muziek de mensen weer aan het dansen.
  Dit alles tesamen met een lekker potje stevige Rock&Roll.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 4 maart aanvang 17.00 uur"Innersoul"

  Innersoul is een swingende Eindhovense soulband.

  Al sinds 2004 speelt Innersoul lekkere, dansbare soulmuziek met uitstapjes naar funk en disco. Een optreden van Innersoul is altijd een feest! Een feest voor het publiek, maar ook voor de band zelf. De hele band geniet van een optreden en straalt hierdoor veel plezier en enthousiasme uit. Dit enthousiasme samen met de muzikaliteit van Innersoul, vormt een perfecte combinatie voor een sfeervolle dansavond!

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 11 maart aanvang 17.00 uur"Route 66"

  Deze 6-koppige band neemt je mee over de "highway" van de classic-rock muziek. Alle bekende en nog bekendere classic-rock hits uit de platenkast van de 60’s & 70’s worden nogmaals met veel energie en enthousiasme live op het podium gespeeld. The best of. . . The Doors, The Kinks, The Who, Beatles, Stones etc. Maar ook de nederbeat van Golden Earring, Sandy Coast, Cuby en Herman Brood laat horen dat Nederland in die tijd wel degelijk meetelde in de pop- en beat muziek. Een uitstapje naar de blues-rock is bij de band eveneens in goede handen met gouwe ouwe van The Cream, CCR, Bad Company en Deep Purple. Deze door de wol geverfde muzikanten traden de afgelopen jaren op in café's, op festivals (met o.a. Shocking Blue, The Supremes, The Sweet, Armand, Niko Christiansen (Livin Blues)), en Sixtiesnights maar ook op feesten brengen ze het publiek terug in de tijd. Dus: Get your kicks…..with ROUTE 66 for the best of classic-rock en laat je terug brengen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 18 maart aanvang 17.00 uur"Ramblin Dog"

  Deze band heeft vorig jaar de eerste prijs in de Dutch Challenge Blues Award in de wacht gesleept. Met passie gespeelde blues.
  Akoestische bluesband Ramblin’ Dog zorgt voor kippenvel en losse heupen!

  Ramblin’ Dog, de 4 mans akoestische bluesband, speelt mede door de brede instrumentale bezetting een grote variëteit aan blues. Naast eigen werk spelen zij op eigen wijze nummers van Big Daddy Wilson, Eric Bibb, J.J. Cale, Eric Clapton, Matt Andersen e.a. Op kleine en grote podia, festivals, cafés, huiskamers, (privé-)feesten en andere onverwachte plekken zorgt Ramblin’ Dog voor een sfeervol optreden met toegankelijke, relaxte, opzwepende en aanstekelijke blues. Ramblin’ Dog speelt door heel Nederland en buiten de landsgrenzen. De 4 muzikanten, met een vracht aan muzikale ervaring, nemen u mee op een reis door de blues met onverwachte en verrassende wendingen. Maar vooral brengen ze u een avond aan (h)eerlijke blues om naar te luisteren, om van te genieten of om op te dansen.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 25 maart aanvang 17.00 uur"Moose Next"

  Moose Next is een band uit de omgeving van Eindhoven en speelt covers vooral uit de jaren zestig en zeventig. Moose Next speelt op feesten, reünies, in cafés en kleine zalen. Daar waar mensen behoefte hebben om te luisteren en/of te dansen. Het plezier in het muziek maken en het enthousiasme van de muzikanten is aanstekelijk voor het publiek.

  De basis voor Moose Next is gelegd in 1998. De leden van Moose, allen met ruime ervaring in de muziek, vonden elkaar en startten puur voor de lol een band. In de loop der jaren is er een uitgebreid repertoire opgebouwd en worden er regelmatig op zeer uiteenlopende gelegenheden optredens verzorgd. Het geluid van Moose Next is authentiek en eerlijk, stevig aangezet en melodieus. Het betere gitaarwerk en de veelal meerstemmige zang treedt veel op de voorgrond, ondersteund door een swingende ritmesectie.

  Moose Next speelt nummers uit de jaren 60 en 70, afgewisseld met meer recente muziek. Niet de meest voor de hand liggende covers, maar altijd herkenbaar. Van The Beatles, via Eurythmics naar Heather Nova en van Joss Stone via ZZ Top en Joe Cocker terug naar The Mama’s & The Papa’s.

  Bezetting:
  Eugene Jonkergouw – Zang en (solo)gitaar
  Kees Verweij - Zang en gitaar
  Dorethé Keijzers - Zang en percussie
  Martin Hofman – Bas
  Johan Dortmans – Drums
  Aldo Reket – Saxofoon

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven