• Zondagmiddag 1 april 1e Paasdag aanvang 17.00 uur"DutchRoses"

  utchRoses speelt vooral nummers uit de jaren 60, 70 en 80. Muziek die je zeker gaat horen is van JJ Cale, Rolling Stones, Van Morrisson, Eric Clapton, Dire Straits, Beatles, Fleetwood Mac, Creedence Clearwater Revival, Tony Joe White, Elvis, Proclaimers en Santana. Deze nummers spelen we altijd wel: Barbara Ann, The Opera, I’m a Believer, 500 Miles, Gloria, Call Me The Breeze, Sweet Home Chicago, Joline, Cigarettes and Whiskey, Get Back, Need Your Love So Bad. DutchRoses is ontstaan uit de combosectie van BB-Cool uit Uden. In het verleden hebben Paul Kruger, Frans Geenen en Mari van den Bogaard al samengespeeld in de tweede line-up van de Paul Kruger band, in het begin van de jaren ‘80. Alwin Geenen kwam in de band terecht omdat DutchRoses in zijn woonkamer repeteerden in de tijd dat Alwin gitaar studeerde. De naam DutchRoses was ineens aanwezig en kwam met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid uit de koker van Frans Geenen.
  In de eerste line-up van DutchRoses maakte ook saxofonist Fred Snel en zangeres Peronne Ewijk deel uit van de band. Zij besloten een andere weg in te slaan en DutchRoses is doorgegaan als 4 mans formatie.
  De muziekstijl werd aangepast en stemmen werden verdeeld, dit was mogelijk aangezien alle leden zowel solo als backingvocals voor hun rekening kunnen nemen.
  Om geen zorgen te hebben over de geluidskwaliteit kwam Albert van der Wijst erbij.
  In de jaren ‘70 deed hij het geluid van Midnight Invention met Mari van den Bogaard.

  Gratis toegang

 • Zaterdagavond 7 april aanvang 21.00 uur"Duo Peer & Luc"

  Troubadours, Bourgondiërs, vertolkers van het Franse chanson, muzikanten pur sang, een hilarisch duo...” Een kleine greep uit de vele commentaren die het gitaar- en accordeon duo Peer & Luc tot ver over de landsgrenzen heen al mocht ontvangen. Met optredens en concerten van Berlijn tot Barcelona, van Parijs tot Monaco. Met een onuitputtelijk repertoire van Dylan tot Brel, met een glimlach en een traan, met een knipoog en een kwinkslag staan zij garant voor een sfeervolle middag en/of avond. Hun fijngevoelige interactie met groot en klein publiek sluit naadloos aan bij de stemming die thuishoort op een ontspannen evenement. Ingetogen als het past, uitbundig als het kan. Er kan geluisterd worden, er kan gedanst worden. En zo ongeveer alles wat daar tussen kan zitten...

  Info & boekingen: Luc Vaesen 0653-257957 info@lucvaesen.nl

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 8 april aanvang 17.00 uurAls Klapper op de vuurpijl !!!!
  "GetBack 2"

  Get Back 2: het voorportaal van jouw muzikale herinnering.

  Een optreden van Get Back 2 is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van the sixties and seventies opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevige rocksongs afgewisseld met oor strelende ballads, en met kleine uitstapjes naar recente evergreens. Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale kwaliteit en het plezier bij de muzikanten en hun publiek.
  Get Back 2 speelt een eigenzinnig repertoire dat uitnodigt tot luisteren en verleidt tot dansen. En de classics komen allemaal voorbij: van Beatles tot Zeppelin. Soms brutaal bewerkt, maar meestal verrassend dicht tegen het origineel. Wie niet beter weet ervaart tijdens een avond Get Back 2 dat Janis Joplin, John Bonham, John Entwisle en Jimi Hendrix nog even onder ons zijn.

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven