• Zondagmiddag 5 november aanvang 17.00 uur"Sebastian"

  Van CCR tot Santana……van the Kinks tot ZZ Top…… ……..van Brainbox tot Uriah Heep en Deep Purple…….. van Gary Moore tot Focus……..van Cockney Rebel tot Golden Earring…….noem ze allemaal maar op…….zes ervaren muzikanten uit voorheen allerlei gerenommeerde bands konden zich daar helemaal in vinden. Niks lag vast, alles mocht en kon, maar liefst wel stevig…..aldus de zes. Dus sloeg deze enthousiaste en doorgewinterde club eind 2014 aan het repeteren, en al doende werd besloten het podium te gaan betreden onder een roepnaam, ‘’Sebastian’’.

  ''Sebastian'' staat met zes muzikanten borg voor een gevarieerde en verantwoorde terugblik op de onvergetelijke rock, blues en popmuziek door de bands uit de jaren 60, 70 en 80, en voor veel muziekliefhebbers nog altijd de meest boeiende en vooral vernieuwende periode wat muzikaliteit betreft. Toen gebeurde gewoon (van) alles !!! Teruggaan naar de tijd van deze legendes is ook voor ons zelf nog altijd een ware belevenis……elk optreden weer opnieuw !

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 12 november aanvang 17.00 uur"What The Heck"

  Al drie keer eerder speelden ze in Café Hoogtij en het was driemaal volle bak; de bandleden van What The Heck geven op 12 november as. weer eens ouderwets gas. Met een gevarieerd repertoire vanaf de sixties tot heden, zorgt deze coverband voor lekkere muziek met voor ieder wat wils. Nummers van Herman Brood, Pink Floyd, Joe Cocker, The Rolling Stones tot Rock & Roll en Nederlandstalige nummers, een mooi stukje muziekgeschiedenis passeert de revue. Met succesvolle live optredens, niet alleen in Café Hoogtij maar ook op diverse evenementen, heeft What The Heck intussen een uitstekende reputatie opgebouwd. Succes en plezier verzekerd!

  De band treedt op 21 mei op met de volgende leden:
  Jo Bindels, lead vocals
  Stijn Fuchs, bas
  Leon van Glabbeek, toetsen/vocals
  John ter Meer, drums/vocals
  Jasper de Moor, gitaar/vocals


  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 19 november aanvang 17.00 uur"Afterbeat"

  De Eindhovense band AFTERBEAT specialiseert zich in het spelen van muziek van veel verschillende Britse en Amerikaanse groepen uit de jaren '60.
  In een levendige show wordt een afwisselend muzikaal overzicht gegeven van dit roemruchte tijdperk, waarbij ook de eigen vondsten van de muzikanten een rol spelen.
  AFTERBEAT treedt alweer 25 jaar op door het hele land, op 60’s festivals, clubs, cafés. Maar ook jongeren vinden deze muziek erg interessant.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 26 november aanvang 17.00 uur"Leftover"

  Sinds december 2009 is deze band bezig met het opbouwen van een repertoire hoofdzakelijk uit de jaren ’60 en ’70. Houdt u van Santana, Doobie Brothers, Cream, Clapton, Joe Cocker, CCR, dan is Leftover uw band. Vier doorgewinterde muzikanten brengen deze muziek met een enthousiasme waar de vonken van af springen. Onder het motto ‘What you see, is what you get’ brengt Leftover pure muziek zonder tape, midi of andere computerbijkomstigheden.
  De band bestaat uit Cees Verouden (zang/gitaar), Peter Martens (drums/zang), Henk Sanders (Hammond, keyboards/zang) en Peter Verberne (bas/zang).
  Kom deze zondagmiddag gratis genieten van (h)eerlijke, herkenbare muziek gespeeld door een band uit Helmond.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 3 december aanvang 17.00 uur"Begz"

  BEGZ is een soul/ funk / popcoverband. Ze spelen nummers van de jaren 70 tot nu. BEGZ is een gegarandeerd feestje!! Met hun 3 zangeressen en 4 heren achter de drums, bas, gitaar en toetsen zorgen ze er standaard voor dat het dak eraf gaat!!!

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 10 december aanvang 17.00 uur"Kosmos"

  KOSMOS is ontstaan uit muzikanten die in de roerige jaren ’60 de podia bestormden met o.a. TRUST en PETER & HIS BLUE ARROWS. Door de vele muzikale omzwervingen zijn zij gelouterd en willen juist nu die tijd weer even doen laten herleven. Hetgeen blijkt uit het repertoire, dat met veel passie gebracht wordt.

  Denk aan: A Whiter Shade Of Pale, Gimme Some Lovin', Why Don't You Take It, That Day, Knock On Wood, Black Magic Woman, etc..

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 17 december aanvang 17.00 uur"Mojo Hand"

  Blues band MOJO HAND is een fantastische Nederlandse blues band spelend met plezier, energie en passie. MOJO HAND laat je “The Blues Experience” voelen! De vier ervaren muzikanten spelen een mix van zelf geschreven en bestaande blues nummers, alles met het MOJO HAND gevoel in verschillende bluesstijlen. Het repertoire gaat van Texas tot Chicago, van funky tot swing en van traag tot rockende blues. De combinatie van een groovende ritme sectie, een grommend Hammond geluid, bezielde en scherpe gitaar solo’s, schreeuwende bluesharp licks en twee rauwe, emotionele stemmen garanderen een onvergetelijke ervaring.

  Frank Reemers en Joep de Greef spelen ook in een band met akoestische blues: Ramblin Dog. Deze was winnaar publieksprijs Dutch Blues Challenge 2016

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven