• Zondagmiddag 18 maart aanvang 17.00 uur"Ramblin Dog"

  Deze band heeft vorig jaar de eerste prijs in de Dutch Challenge Blues Award in de wacht gesleept. Met passie gespeelde blues.
  Akoestische bluesband Ramblin’ Dog zorgt voor kippenvel en losse heupen!

  Ramblin’ Dog, de 4 mans akoestische bluesband, speelt mede door de brede instrumentale bezetting een grote variëteit aan blues. Naast eigen werk spelen zij op eigen wijze nummers van Big Daddy Wilson, Eric Bibb, J.J. Cale, Eric Clapton, Matt Andersen e.a. Op kleine en grote podia, festivals, cafés, huiskamers, (privé-)feesten en andere onverwachte plekken zorgt Ramblin’ Dog voor een sfeervol optreden met toegankelijke, relaxte, opzwepende en aanstekelijke blues. Ramblin’ Dog speelt door heel Nederland en buiten de landsgrenzen. De 4 muzikanten, met een vracht aan muzikale ervaring, nemen u mee op een reis door de blues met onverwachte en verrassende wendingen. Maar vooral brengen ze u een avond aan (h)eerlijke blues om naar te luisteren, om van te genieten of om op te dansen.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 25 maart aanvang 17.00 uur"Moose Next"

  Moose Next is een band uit de omgeving van Eindhoven en speelt covers vooral uit de jaren zestig en zeventig. Moose Next speelt op feesten, reünies, in cafés en kleine zalen. Daar waar mensen behoefte hebben om te luisteren en/of te dansen. Het plezier in het muziek maken en het enthousiasme van de muzikanten is aanstekelijk voor het publiek.

  De basis voor Moose Next is gelegd in 1998. De leden van Moose, allen met ruime ervaring in de muziek, vonden elkaar en startten puur voor de lol een band. In de loop der jaren is er een uitgebreid repertoire opgebouwd en worden er regelmatig op zeer uiteenlopende gelegenheden optredens verzorgd. Het geluid van Moose Next is authentiek en eerlijk, stevig aangezet en melodieus. Het betere gitaarwerk en de veelal meerstemmige zang treedt veel op de voorgrond, ondersteund door een swingende ritmesectie.

  Moose Next speelt nummers uit de jaren 60 en 70, afgewisseld met meer recente muziek. Niet de meest voor de hand liggende covers, maar altijd herkenbaar. Van The Beatles, via Eurythmics naar Heather Nova en van Joss Stone via ZZ Top en Joe Cocker terug naar The Mama’s & The Papa’s.

  Bezetting:
  Eugene Jonkergouw – Zang en (solo)gitaar
  Kees Verweij - Zang en gitaar
  Dorethé Keijzers - Zang en percussie
  Martin Hofman – Bas
  Johan Dortmans – Drums
  Aldo Reket – Saxofoon

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 1 april 1e Paasdag aanvang 17.00 uur"Old Fashion"
  in de nieuwe samenstelling

  Monique Lamers die in het verleden bij de Bobby Setter Band speelde en Klaas Dikken, ook een professionele muzikant en zanger zijn in plaats gekomen van 2 oude muzikanten van Old Fashion.
  Fashion ’66 was een beatbandje dat van 1966 tot 1973 popmuziek speelde her en der in Nederland.
  Na het optreden op Back to the Sixtiesfestival in het Stadspaviljoen in Eindhoven 2008 was de animo, om weer muziek te gaan maken zo groot, dat aan een doorstart werd gedacht.
  Dit bleek echter niet meer te lukken met de originele bandleden.
  Bassist en zanger zijn gestart met het formeren van een nieuwe band en Old Fashion was geboren.

  De band bestaat nu uit leden die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend en bestaat nu uit:
  Klaas Dikken - lead vocals
  Harrie Das - lead guitar/synth programming - Southbound, Connection
  Monique Lamers - Keyboard/ backing/harmony vocals - Bobby Setter Band
  Wim Smith - bass / backing vocals - Tasteful, Pepper, Ascot
  Jan Muskens - drums - Blue Arrows, Ascot, Union 5

  Het repertoire bestaat nu uit muziek van de Stones, Beatles, Byrds, Eagles, Van Morrison en vele andere artiesten met hun herkenbare nummers uit de periode 1965-1975.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 8 april aanvang 17.00 uurAls Klapper op de vuurpijl !!!!
  "GetBack 2"

  Get Back 2: het voorportaal van jouw muzikale herinnering.

  Een optreden van Get Back 2 is een ontmoeting met vier gepassioneerde muzikanten. Met speels gemak laten zij de muziek van the sixties and seventies opnieuw beleven. Moeiteloos worden stevige rocksongs afgewisseld met oor strelende ballads, en met kleine uitstapjes naar recente evergreens. Geen optreden is voorspelbaar, behalve de muzikale kwaliteit en het plezier bij de muzikanten en hun publiek.
  Get Back 2 speelt een eigenzinnig repertoire dat uitnodigt tot luisteren en verleidt tot dansen. En de classics komen allemaal voorbij: van Beatles tot Zeppelin. Soms brutaal bewerkt, maar meestal verrassend dicht tegen het origineel. Wie niet beter weet ervaart tijdens een avond Get Back 2 dat Janis Joplin, John Bonham, John Entwisle en Jimi Hendrix nog even onder ons zijn.

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven