• Zondagmiddag 15 oktober aanvang 17.00 uur"Old Fashion"

  Fashion ’66 was een beatbandje dat van 1966 tot 1973 popmuziek speelde her en der in Nederland.
  Na het optreden op Back to the Sixtiesfestival in het Stadspaviljoen in Eindhoven 2008 was de animo om weer muziek te gaan maken zo groot, dat aan een doorstart werd gedacht. Dit bleek echter niet meer te lukken met de originele bandleden.
  Bassist en zanger zijn gestart met het formeren van een nieuwe band en Old Fashion was geboren. De band bestaat nu uit leden die hun sporen in de muziek ruimschoots hebben verdiend en bestaat nu uit:

  Johan Tobben Lead vocals Fashion ‘66
  Harrie Das Lead Guitar / Synth Programming Southbound,Connection
  Peter Verdonschot Rhythm Guitar / Backing Vocals/Harmonies Balasino, Woodmill
  Wim Smith Bass Guitar / Backing Vocals Tasteful, Ascot, Pepper
  Jan Muskens Drums Blue Arrows, Ascot

  Het repertoire bestaat nu uit muziek van oa Rolling Stones, Beatles, Byrds, Eagles & Van Morrison en vele andere artiesten, met hun herkenbare nummers, uit de periode 1965-1975.

  Gratis toegang

 • Vrijdagavond 20 oktober aanvang 21.00 uur"Triple Trouble"

  Triple Trouble begon eind 2016 als een uitprobeersel, maar al snel bleek de band echt potentie te hebben. Naast de vele blues en country invloeden heeft Triple Trouble ook al echt een eigen sound gecreëerd. Daarbij bestaan de optredens niet alleen uit covers van bekende artiesten zoals Stevie Ray Vaughan en Jimi Hendrix, maar ook uit eigen geschreven nummers vaak goed in de smaak vallen bij het publiek. Elke show is altijd een geslaagd optreden en Triple Trouble is zeker een band die de moeite waard is om te checken.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 22 oktober aanvang 17.00 uur"The Wieners"

  The Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock’n’Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers, Ricky Nelson en veel meer. Swingend en authentiek!

  Sinds 2005 speelden ze op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk, ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en ze traden op met topvioliste Emmy Verhey. Inmiddels timmeren ze ook in Engeland aan de weg: in november 2017 gaan ze voor 5e keer toeren in Londen en omgeving.

  De succesvolle tributeshow 'The Wieners Play The Everly Brothers' is dit jaar ook te zien in Engeland én in diverse Nederlandse theaters. Daarnaast brengen The Wieners ook odes aan Johnny Cash en Buddy Holly. In december 2016 wonnen ze de Dutch Country Music Award voor beste duo/trio van het jaar.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 29 oktober aanvang 17.00 uur"The Magical History Tour"

  Een eigentijdse sound, zonder het oorspronkelijke arrangement geweld aan te doen en met bijzondere aandacht voor de unieke elementen in de composities en de onnavolgbare samenzang. Zo laat The Magical History Tour The Beatles voortleven. Ze spelen de eerste composities van Lennon en McCartney waarmee The Beatles de Liverpoolse Merseybeat ontstegen. Vervolgens veroverden The Fab Four de wereld en bereikte de Beatle-mania een absoluut hoogtepunt. Uit die tijd spelen ze de grote hits, de B-kantjes en lp-nummers en de juweeltjes van George Harrison. Daarna kwamen de jaren van intrigerend studiowerk. Ze brengen live-vertolkingen van nummers van Revolver, Sgt Pepper’s, The White Album, Abbey Road en Let it be. Muziek waarmee The Beatles zelf nooit op het podium hebben gestaan.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 5 november aanvang 17.00 uur"Sebastian"

  Van CCR tot Santana……van the Kinks tot ZZ Top…… ……..van Brainbox tot Uriah Heep en Deep Purple…….. van Gary Moore tot Focus……..van Cockney Rebel tot Golden Earring…….noem ze allemaal maar op…….zes ervaren muzikanten uit voorheen allerlei gerenommeerde bands konden zich daar helemaal in vinden. Niks lag vast, alles mocht en kon, maar liefst wel stevig…..aldus de zes. Dus sloeg deze enthousiaste en doorgewinterde club eind 2014 aan het repeteren, en al doende werd besloten het podium te gaan betreden onder een roepnaam, ‘’Sebastian’’.

  ''Sebastian'' staat met zes muzikanten borg voor een gevarieerde en verantwoorde terugblik op de onvergetelijke rock, blues en popmuziek door de bands uit de jaren 60, 70 en 80, en voor veel muziekliefhebbers nog altijd de meest boeiende en vooral vernieuwende periode wat muzikaliteit betreft. Toen gebeurde gewoon (van) alles !!! Teruggaan naar de tijd van deze legendes is ook voor ons zelf nog altijd een ware belevenis……elk optreden weer opnieuw !

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven