• Zondagmiddag 7 januari aanvang 17.00 uur"Paul & Friends"

  Deze gelegenheidsband zorgt weer voor een spetterend optreden. Paul als zanger Katalin als zangeres en Gerard Meeuwissen als gitarist spelen samen met hun vrienden weer muziek uit de jaren zeventig, tachtig en negentig.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 14 januari aanvang 17.00 uur"Route 66"

  Deze 6-koppige band neemt je mee over de "highway" van de classic-rock muziek. Alle bekende en nog bekendere classic-rock hits uit de platenkast van de 60’s & 70’s worden nogmaals met veel energie en enthousiasme live op het podium gespeeld. The best of. . . The Doors, The Kinks, The Who, Beatles, Stones etc. Maar ook de nederbeat van Golden Earring, Sandy Coast, Cuby en Herman Brood laat horen dat Nederland in die tijd wel degelijk meetelde in de pop- en beat muziek. Een uitstapje naar de blues-rock is bij de band eveneens in goede handen met gouwe ouwe van The Cream, CCR, Bad Company en Deep Purple. Deze door de wol geverfde muzikanten traden de afgelopen jaren op in café's, op festivals (met o.a. Shocking Blue, The Supremes, The Sweet, Armand, Niko Christiansen (Livin Blues)), en Sixtiesnights maar ook op feesten brengen ze het publiek terug in de tijd. Dus: Get your kicks…..with ROUTE 66 for the best of classic-rock en laat je terug brengen naar de tijd van Flower-Power en The Summer of Love.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 21 januari aanvang 17.00 uur"Be Apple"

  Wie BeApple kent weet dat deze volwassen band garant staat voor een heel ander geluid dan je op het eerste gezicht zou verwachten. Al vanaf het prille begin wisten de ‘Eindhoven four‘ dat hun band nooit letterlijk de gebaande paden van het Beatles tribute circuit zou gaan bewandelen. Het is precies deze keuze die BeApple al binnen een aantal jaren een aantal fantastische optredens heeft gebracht, op plekken waar ze tot dan toe alleen nog maar over durfden te dromen. In maart 2008 verdient BeApple met hun versie van ‘Fixing A Hole’ de ‘Beatles Unlimited Golden Apple Award 2008′. Nog in het zelfde jaar vraagt ‘Revolver Magazine’ (tegenwoordig ‘Revolver’s Lust For Life, maandblad voor muziek en meer’) BeApple om een bijdrage op haar speciale White Album 40 Anniversary compilatie CD ‘Het Witte Album’. Die bijdrage wordt Mother Nature’s son. BeApple neemt een unieke eigen versie op die een gewaagde combinatie is van de studioversie met variaties uit onbekende bestaande Beatles demo’s, live-uitvoeringen met accordeon van Paul McCartney en close harmony zang in de stijl van de King Singers. Het buitenland lonkt en in januari 2009 is het zover. Voor het eerst speelt BeApple buiten Nederland. Ze doen een “anders dan anders” optreden op het befaamde Cultureel Platform Buster in Antwerpen, bekend als artistiek laboratorium. Binnen een maand daarna worden 9 optredens in Liverpool definitief. BeApple wordt ook nog gevraagd voor de Lennon Memorial Event in Amsterdam Hilton in maart, de afsluiter van de legendarische John and Yoko Bed-in for Peace herdenking. In oktober 2009 volgt een vergelijkbare vraag uit Argentinië: 3 tot 4 optredens in Buenos Aires nog eind november van dat jaar. BeApple zet alles op alles om dit niet te hoeven laten schieten.

  De band met ‘The Beatles with a twist’ staat voor een nieuwe fase in haar nog korte bestaan. Wat in 2006 begon als een soort experiment lijkt een goeie zet te zijn geweest, de helft van de optredens die BeApple doet vindt inmiddels plaats buiten Nederland. Hun dertigste buitenlandse ‘gig’ speelde ze in januari 2012 in Tampere Finland.

  BeApple heeft inmiddels bewezen een heel eigen plek in het Beatles tribute circuit in te nemen. De ‘Eindhoven four’ blijken tot de weinige Beatles vertolkers te behoren die in staat zijn de binnenkant van de muziek te laten horen, en daarbij ook nog een heel herkenbaar eigen geluid te hebben. Met BeApple ‘The Beatles with a twist’ hoor je de Beatles misschien wel zoals ze nu zouden hebben geklonken.

  Toen in oktober 2012 ‘Love Me Do’ vijftig jaar werd heeft BeApple een totaal nieuw arrangement gemaakt van deze eerste hit van The Beatles voor het Beatles Story Museum in Liverpool.

  De naam BeApple is een mix van de naam van de Fab Four en het door hun opgerichte platenlabel. The Beatles richtten Apple Corps, met een groene appel (Granny Smith) als beeldmerk, op in 1968.

  Sinds 2009 wordt BeApple serieus gevolgd door de BeApple People (‘Biepel Piepel’), de “geautoriseerde” fanclub.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 28 januari aanvang 17.00 uur"The Wieners met Mike Brady Firing"

  Two Wieners brengen de grote hits en verrassende B-kantjes van alle oude Rock ’n Roll-helden: Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Carl Perkins, Chuck Berry, Johnny Burnette, The Everly Brothers en veel meer. Swingend en authentiek!
  The Wieners speelden de afgelopen 10 jaar op talloze festivals in Nederland, België, Duitsland, Noorwegen, Denemarken en Frankrijk. Op Rock ’n Roll Street Terschelling werden ze uitgeroepen tot beste band, ze waren te gast bij De Wereld Draait Door en ze traden op met top violiste Emmy Verhey.
  Inmiddels timmeren ze ook in Engeland aan de weg: in 2016 staan twee Engelse tours op de kalender, ze spelen onder andere in de bekende Winning Post Rock ’n Roll Club waar maandelijks de beste Europese Fifties-bands op het podium staan.
  Van stevige Rockabilly tot suikerzoete Tearjerkers, bij Two Wieners klinken alle nummers als de oude vinyl-singeltjes in een Wurlitzer-jukebox.

  Deze keer hebben ze weer een optreden samen met Mike Brady Firing. De Nijmeegse Elvis zal deze keer weer uit z’n dak ga.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 4 februari aanvang 17.00 uur"The Jumping Whirlwinds"

  Ontstaan in 1962 door enkele vrienden onder de naam "The Shotguns".
  In 1964, na enkele wisselingen, verder onder de naam "the Jumping Whirlwinds", met Henny Osterloh, Ben Tonneijk, Peter en Hennie Muskens, Toon Tempels en Ad Herijgers.
  (TJW was ook dat "orkestje met die moeilijke naam en dat orgeltje"…)
  Dit was de samenstelling waarmee later de successen kwamen, waaronder "Kampioen van Noord Brabant" in 1965 met oa nummers van The Everly Brothers, Cliff, Elvis, Buddy Holly enz enz.
  Het werkgebied lag voornamelijk buiten Eindhoven. TJW speelden veel in grote dancings maar ook op grote bühnes, TJW heeft in het voorprogramma van " The Golden EarringS " (met S) gestaan, en ook in het voorprogramma van " The Kinks " in de veilinghallen van Tiel.
  Enkele jaren geleden, juni 2012, werden " The Jumping Whirlwinds " gevraagd om deel te nemen aan "Back to the Sixties ".
  Ze hebben toen besloten om nummers uit begin jaren 60 te spelen op BttS.
  Dit was een groot succes waardoor ze tot op heden deze succesvolle optredens hebben doorgezet.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 11 februari aanvang 17.00 uur"Pal van de Hoogen"

  Voor velen is Pal van den Hoogen reeds jaren een bekende naam. Niet voor niets is Pal al jaren een veelgevraagde artiest. Hij weet als geen ander het publiek op enthousiaste wijze te boeien door zijn kenmerkende spel en zijn energieke manier van presenteren. Hoe kan het ook anders... Pal heeft jarenlang muziek gemaakt in een professionele band waar hij optrad tijdens grootse evenementen in het land, waaronder optredens voor Van den Ende, Stokvis en Van Praag. Artiesten begeleiden was toen een bijna dagelijkse bezigheid.

  Heden

  Het solo-concept "Pal van den Hoogen" is vanaf het moment dat hij er in 2010 mee begon "een groot succes". Voor het publiek is het soms niet te bevatten hoe één muzikant een hele tent op z'n kop kan zetten.. nou ja, hij doet het. Of wilt u het rustig aan hebben, vooral in het begin van het feest, dat kan, maar geeft u Pal de vrije hand, dan wordt het een grandioze happening. Pals optredens zijn tot in de puntjes verzorgd, niets wordt aan het toeval overgelaten, zoals terug te vinden is in kleding, belichting en geluidskwaliteit. Ieder optreden is een eenmalige gebeurtenis... dus moet het meteen goed zijn! Het repertoire omvat Pop,Rock en Blues van Clapton tot Dire Straits, van Stones tot Elvis etc.

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven