• Zondagmiddag 27 augustus aanvang 17.00 uur"Pal van den Hoogen"

  Voor velen is Pal van den Hoogen reeds jaren een bekende naam. Niet voor niets is Pal al jaren een veelgevraagde artiest. Hij weet als geen ander het publiek op enthousiaste wijze te boeien door zijn kenmerkende spel en zijn energieke manier van presenteren. Hoe kan het ook anders... Pal heeft jarenlang muziek gemaakt in een professionele band waar hij optrad tijdens grootse evenementen in het land, waaronder optredens voor Van den Ende, Stokvis en Van Praag. Artiesten begeleiden was toen een bijna dagelijkse bezigheid.

  Heden

  Het solo-concept "Pal van den Hoogen" is vanaf het moment dat hij er in 2010 mee begon "een groot succes". Voor het publiek is het soms niet te bevatten hoe één muzikant een hele tent op z'n kop kan zetten.. nou ja, hij doet het. Of wilt u het rustig aan hebben, vooral in het begin van het feest, dat kan, maar geeft u Pal de vrije hand, dan wordt het een grandioze happening. Pals optredens zijn tot in de puntjes verzorgd, niets wordt aan het toeval overgelaten, zoals terug te vinden is in kleding, belichting en geluidskwaliteit. Ieder optreden is een eenmalige gebeurtenis... dus moet het meteen goed zijn! Het repertoire omvat Pop,Rock en Blues van Clapton tot Dire Straits, van Stones tot Elvis etc.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 3 september aanvang 17.00 uur"Rocking Johnny & The Red Angels"

  Achter deze naam verschuilen zich 6 top muzikanten, met in hun bagage een jaren lange muzikale ervaring, op het gebied van 60-er jaren muziek en met 3 leden uit de legendarische band Rocking Jojo and the Red Angels.
  Ze spelen een mix van Rock&Roll, Rock-a-billy en briljante gitaar juweeltjes van o.a. The Shadows, The Maskers en The Ventures. Verder ook van Cliff Richard, Elvis Presley, Carl Perkins, Carl Mann, Buddy Holly en vele andere grootheden. Ze brengen met hun muziek de mensen weer aan het dansen.

  Dit alles tesamen met een lekker potje stevige Rock&Roll.

  Gratis toegang

 • Zondagmiddag 10 september aanvang 17.00 uur"Ramblin Dog"

  Deze band heeft vorig jaar de eerste prijs in de Dutch Challenge Blues Award in de wacht gesleept. Met passie gespeelde blues.
  Akoestische bluesband Ramblin’ Dog zorgt voor kippenvel en losse heupen!

  Ramblin’ Dog, de 4 mans akoestische bluesband, speelt mede door de brede instrumentale bezetting een grote variëteit aan blues.
  Naast eigen werk spelen zij op eigen wijze nummers van Big Daddy Wilson, Eric Bibb, J.J. Cale, Eric Clapton, Matt Andersen e.a. Op kleine en grote podia, festivals, cafés, huiskamers, (privé-)feesten en andere onverwachte plekken zorgt Ramblin’ Dog voor een sfeervol optreden met toegankelijke, relaxte, opzwepende en aanstekelijke blues.
  Ramblin’ Dog speelt door heel Nederland en buiten de landsgrenzen. De 4 muzikanten, met een vracht aan muzikale ervaring, nemen u mee op een reis door de blues met onverwachte en verrassende wendingen. Maar vooral brengen ze u een avond aan (h)eerlijke blues om naar te luisteren, om van te genieten of om op te dansen.

  Gratis toegang

Hoogstraat 50

Eindhoven